Φωτογράφιση Γάμου-Δώρο από το «Παπιγιόν»

 Στην κατηγορία Φωτογραφία γάμου

Στο ξεκίνημά της, τον προηγούμενο Σεπτέμβριο, η Ένωση Φωτογράφων και Βιντεογράφων Γάμου «Παπιγιόν» έκανε έναν μεγάλο διαγωνισμό στο Facebook ( Papillon Fan Page ) με δώρο την φωτογράφιση ή βιντεογράφηση του γάμου ενός τυχερού ζευγαριού.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και το τυχερό ζευγάρι ήταν η Βάσω και ο Κώστας.

Η επιλογή φωτογράφου για την κάλυψη του γάμου τους, μέσα από τα μέλη του «Παπιγιόν», δυσκόλεψε την Βάσω και τον Κώστα, μιας και όλα τα μέλη είναι όχι μόνο επαγγελματίες του είδους αλλά και ξεχωριστοί καλλιτέχνες…. αλλά τελικά επέλεξαν τον Γιάννη Κοτσίδη (μπορείτε να δείτε φωτογραφίες του Γιάννη εδώ: προφίλ Γιάννη Κοτσίδη ).

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 25/6/16 στην όμορφη Χαλκιδική όπου πραγματοποιήθηκε και η ιδιαίτερη next day φωτογράφισή τους…

Ο γάμος είναι πολύ σημαντική μέρα με αναμνήσεις που διατηρούνται μόνο μέσω της φωτογραφίας και του βίντεο. Γι’αυτό το λόγο και είναι σημαντικό οι μοναδικές αυτές στιγμές να αποτυπώνονται από επαγγελματίες που γνωρίζουν καλά το είδος και ξέρουν να σας δώσουν φωτογραφίες γάμου που θα μοιραστείτε με κάθε φίλο και συγγενή που δεν ήταν εκεί. Οι στιγμές σας αξίζουν την καλύτερη αποτύπωση για να τις αναβιώνετε με όλη τη συγκίνηση, σαν τη στιγμή που τη ζήσατε…

 

Η μαρτυρία του ζευγαριού:

«Κρίνοντας από γάμους φίλων και γνωστών που δεν επέλεξαν επαγγελματία φωτογράφο/βιντεογράφο και τελικά έμειναν δυσαρεστημένοι τόσο από την συμπεριφορά όσο και από το τελικό αποτέλεσμα, ήταν για μας πολύ σημαντικό να καλύψει τον γάμο μας επαγγελματίας φωτογράφος. Αποδείχθηκε ήδη κατά την διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης, ότι κάναμε την καλύτερη επιλογή… Ο επαγγελματισμός και η άψογη συμπεριφορά του Γιάννη εντυπωσίασε τόσο εμάς όσο και τους καλεσμένους μας. Ήταν ευγενικός με όλους, ακόμα και με τους ιερείς (σε αντίθεση με φωτογράφους που έχουμε δει σε άλλους γάμους) και τόσο διακριτικός σε σημείο να ξεχάσουμε ότι είχαμε φωτογράφο. Όσο για τις φωτογραφίες που μας έβγαλε, δείγματα των οποίων λάβαμε ήδη μέσα στις επόμενες μέρες από το γάμο μας, δεν υπάρχουν λόγια… Είναι υπέροχες!!

Αν και δεν γνωρίζαμε το «Παπιγιόν» πριν τον διαγωνισμό, μείναμε τόσο ευχαριστημένοι από τον Γιάννη που θα συστήναμε σε όλους, και το έχουμε κάνει ήδη σε όσους φίλους μας πρόκειται να παντρευτούν, να δώσουν πολύ προσοχή στην επιλογή φωτογράφου και βιντεογράφου και να επιλέξουν έναν επαγγελματία μέσα από τα μέλη του «Παπιγιόν».

Ευχαριστούμε «Παπιγιόν»!! Ευχαριστούμε Γιάννη!!»