Πως να επιλέξετε Makeup Artist για την ημέρα του γάμου σας

 Στην κατηγορία Οργάνωση γάμου

Στην πιο σημαντική μέρα της ζωής σας θέλετε να μαγνητίσετε τα βλέμματα των καλεσμένων αλλά και του αγαπημένου σας, με ένα μακιγιάζ που θα ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα σας, στο στυλ του γάμου αλλά και του νυφικού σας. Ένα μακιγιάζ μακριά από υπερβολές που θα παραμείνει άψογο και ανθεκτικό ακόμα και μετά από πολλές ώρες κάτω από το φως των προβολέων. Που πάνω απ’ όλα θα σας χαρίσει αυτοπεποίθηση, και μοναδική λάμψη στην πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σας!!

Όμως ποιος ή ποια επαγγελματίας makeup artist θα καταφέρει να σταθεί αντάξια των προσδοκιών σας; Και πως θα είστε σε θέση να διαλέξετε σωστά;;

Αρχικά ρωτήστε φίλους, γνωστούς ή ακόμα την hair stylist ή  τον φωτογράφο σας μήπως έχουν κάποια επαγγελματία makeup artist να σας προτείνουν που να έχουν συνεργαστεί μαζί της αρμονικά και να τους αρέσει η ποιότητα της δουλειάς της. Μία καλή πηγή πληροφοριών μπορεί να είναι ακόμη και το Internet. Επικοινωνήστε μαζί της και ενημερώστε την για την ημερομηνία και την ώρα του γάμου σας. Αν δεν έχει κάποιο άλλο ραντεβού την ημέρα που παντρεύεστε, ζητήστε να δείτε το portfolio της, με άλλα νυφικά μακιγιάζ, και αν σας ικανοποιεί κανονίστε κάποιο δοκιμαστικό. Μην φοβηθείτε να ρωτήσετε πόσο θα σας κοστίσει, με τι υλικά δουλεύει, πόση ώρα θα χρειαστεί. Οποιαδήποτε απορία έχετε θα πρέπει να λυθεί.
Στο δοκιμαστικό εξηγήστε της ή δείξτε της πως είναι το νυφικό σας, πως θα χτενιστούν τα μαλλιά σας, πως θα είναι ο στολισμός σας, το γενικότερο στυλ του γάμου σας. Το μακιγιάζ σας θα πρέπει να είναι σε αρμονία χωρίς να στερείται κομψότητα. Πείτε της πως φαντάζεστε τον εαυτό σας εκείνη την ημέρα ώστε να μακιγιάρει το μισό πρόσωπό σας κατ’ αυτό τον τρόπο, και αφήστε την να σας προτείνει εκείνος για το άλλο μισό εκείνο που νομίζει καλύτερα. Έτσι με αυτό τον τρόπο, με ένα δοκιμαστικό θα έχετε δύο και ίσως παραπάνω εναλλακτικές για να διαλέξετε εσείς εκείνη που θεωρείτε καλύτερη για εσάς.
Μπορείτε την ώρα του δοκιμαστικού να έχετε μαζί σας κάποια έμπιστη φίλη για να σας πει τη γνώμη της. Καμιά φορά μία δεύτερη γνώμη χρειάζεται.
Σε περίπτωση που δεν σας ικανοποιήσει το δοκιμαστικό, μην διστάσετε να κάνετε δοκιμαστικό και με δεύτερο επαγγελματία. Μπορεί να σας κοστίσει λίγο παραπάνω, αλλά σε μία τόση σημαντική μέρα της ζωής σας θέλετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Δέσποινα Γαβαλά, Makeup Artist
dgmakeup.gr