ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ

Ο Κώστας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από την παιδική ηλικία ασχολήθηκε με τη Φωτογραφία και μετά το λύκειο σπούδασε στη Σχολή τριετούς φοίτησης FOCUS. Εχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και Δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1990. Πιστεύει στις αυθόρμητες φωτογραφίες γάμου προσπαθώντας να απαθανατίσει την κατάλληλη στιγμή που θα δημιουργήσει μελλοντικές αναμνήσεις. Από το Σεμπτέμβριο συνεργαζόμαστε ως επίσημοι φωτογράφοι με το Elatos Resort & Health Club στον Παρνασσό.

ΤΙ ΚΑΝΩ

Δημιουργούμε εικόνες των ιδιαίτερων στιγμών σας με ελεύθερη ματιά, με αφηγηματικό στυλ. Έχουμε εντάξει στη διαδικασία των λήψεων και την αεροφωτογραφία η οποία προσφέρει ιδιαίτερες και δημιουργικές γωνίες. Με πολυετή εμπειρία στην επεξεργασία (Lightroom, Photoshop), προσφέρουμε υψηλού επιπέδου επεξεργασία. Έχοντας έδρα στην Αίγινα, την Αράχωβα και την Αθήνα, καλύπτουμε εύκολα τις γύρω περιοχές αλλά μπορούμε να αναλάβουμε μυστήρια οπουδήποτε μας ζητηθεί.

WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons
WeddingIcons

νομός | Νομός Αττικής

εξυπηρετεί επίσης | Νομός Βοιωτίας , Νομός Κυκλάδων

σταθερό | +306932227898

κινητό | +306932227898

e-mail| info@weddingicons.gr

κλείστε ραντεβού

Επικοινωνήστε μαζί μου τηλεφωνικά ή μέσω της ιστοσελίδας μου για διαθεσιμότητα.
Θα χαρώ να συζητήσουμε για τις λεπτομέρειες του γάμου σας και να σας δώσω μία οικονομική προσφορά ανάλογα με τις δικές σας απαιτήσεις.