Φωτογράφιση "Για εσάς και το ταίρι σας"...δώρο από το "Παπιγιόν"

Φωτογράφιση “Για εσάς και το ταίρι σας”…δώρο από το “Παπιγιόν”

Στο “Παπιγιόν” αγαπάμε να φωτογραφίζουμε ανθρώπους και να τους κάνουμε ευτυχισμένους… !!

Η Χριστίνα και ο Δημήτρης, το τυχερό ζευγάρι του διαγωνισμού μας “Για εσάς και το ταίρι σας” που πραγματοποιήθηκε μέσω facebook τον περασμένο Ιούνιο, είναι 2 από αυτούς τους ανθρώπους!!

Διαβάστε τις εντυπώσεις τους και δείτε είτε το υλικό από την φωτογράφισή τους, την οποία κάλυψε η πολύ καλή φωτογράφος-μέλος του “Παπιγιόν” Σοφία Αλχαζίδου.

Πως ήταν η συνεργασία σας με την Σοφία?

Μια λέξη χαρακτηρίζει τη συνεργασία με την Σοφία: ΜΑΓΕΙΑ!!!! Κάθε στιγμή μαζί της είναι μοναδική. Έχει την μοναδική ικανότητα να καταγράφει κάθε στιγμή χωρίς να προσθέτει το παραμικρό άγχος η παρουσία της,και μάλιστα σε άτομα όπως εμάς που ο ΄φακός΄ δεν είναι στην καθημερινότητα μας. Είναι αυτή που έχει το ταλέντο να σε κάνει να ανυπομονείς να ακούσεις το ΄κλικ΄της μηχανής της.Τον προπομπό του νέου ταξιδιού μαζί της…
Με ποιο κριτήριο την επιλέξατε?

Η πρώτη επαφή με την Σοφία ήταν η περιήγηση στην επαγγελματική της ιστοσελίδας. Ακολούθησε φωτογράφιση γάμου συγγενικών μας προσώπων με πολύ θετικά σχόλια, γεγονός που μας οδήγησε να συνεργαστούμε μαζί της. Το αποτέλεσμα ήταν πράγματι φανταστικό!!!! Από την πρώτη στιγμή η χημεία μαζί της ήταν εκπληκτική!!! Σε έκανε να νιώθεις τόσο οικεία μαζί της, τόσο άνετα.Στο όλο μυστήριο του γάμου μας,υπήρξε απόλυτα διακριτική και αθόρυβη σε σημείο που σε έκανε να ξεχνάς την παρουσία της, αλλά ταυτόχρονα αποτύπωνε φανταστικά κάθε στιγμή παρέχοντας μας υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.Το αποτέλεσμα, όταν ήρθε στα χέρια μας, επιβεβαίωσε πανηγυρικά την αγάπη της για την φωτογραφία,την τελειομανία της, την βαθιά γνώση του αντικειμένου.
Πόσο σημαντικό είναι για εσάς να αποτυπώνονται από έναν επαγγελματία σημαντικές στιγμές της κοινής σας ζωής πέραν της μέρας του γάμου?

Το μεγαλύτερο μέρος των ζευγαριών εξαντλούν το θέμα της επαγγελματικής φωτογράφισης στην ημέρα του γάμου. Γεγονός το οποίο με βρίσκει απόλυτα αρνητικό.Η φωτογραφία δεν είναι μια απλή αποτύπωση του χώρου,των πραγμάτων, των προσώπων, καθώς μια τέτοια οπτική μηδενίζει την αξία που της αρμόζει. Μια φωτογραφία από επαγγελματία μπορεί να καταγράψει τις λεπτομέρειες αλλά κυρίως μπορεί να καταγράψει τα συναισθήματα που αναβλύζουν την δεδομένη στιγμή.
Μοιράζεστε τις εικόνες σημαντικών στιγμών σας με αγαπημένα πρόσωπα?

Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής μας επιθυμούμε να τις μοιραζόμαστε με πρόσωπα αγαπημένα. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τις φωτογραφίες, καθώς αυτές σε βοηθούν να αναβιώσεις ξανά τα γεγονότα.. Να τα ζήσεις ξανά.. Με την ίδια συναισθηματική δύναμη που τα έζησες και όταν διαδραματίζονταν πραγματικά. Και φυσικά για να το πετύχεις αυτό θα ήθελες πάλι να έχεις στο πλάι σου τόσο τους πρωταγωνιστές του παρελθόντος όσο και άτομα που αγαπάς και θα ήθελες να ήταν εκεί.. Μαζί σου…
Πιστεύετε ότι είναι επένδυση για το μέλλον μία επαγγελματική φωτογράφιση?

Όπως ένας καλοζωγραφισμένος πίνακας,με την πάροδο του χρόνου,αυξάνει την αξία του έτσι και μια πραγματικά επαγγελματική φωτογράφιση αποτελεί επένδυση για το μέλλον. Αυτή είναι που θα σε επιστρέψει στον χρόνο ξανά,που θα δώσει αξία στα γεγονότα του παρελθόντος, αλλά και αυτή που θα βοηθήσει άτομα που θα την απολαύσουν να κατανοήσουν την αξία της..Αυτή που θα βοηθήσει να έχουμε καλύτερες εικόνες για όλους μας!!!!
Προχωράτε σε εκτύπωση των φωτογραφιών και για ποιο λόγο?

Στο τέλος κάθε προορισμού, όλοι μας θέλουμε να κάνουμε ένα απολογισμό. Να δούμε τα αποτελέσματα αυτού..Να ΄δούμε΄… Το περιγράφει απόλυτα η λέξη μόνη της… Έτσι κι εμείς μετά από κάθε ταξίδι, κάθε σημαντικό γεγονός εκτυπώνουμε τις φωτογραφίες που μας χαρακτηρίζουν περισσότερο.Άλλωστε όταν ξεφυλλίζεις ένα άλμπουμ βλέπεις, μοιράζεσαι,σχολιάζεις,θυμάσαι αναπολείς πιο εύκολα καταστάσεις και γεγονότα με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα… Γεγονός που πραγματικά δεν θα το κάνεις ποτέ με ένα dvd ή ένα “σκληρό” δίσκο…