Η Ένωση

Η Ένωση Φωτογράφων και Βιντεογράφων Γάμου Ελλάδας «Παπιγιόν» είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο με μέλη της αποκλειστικά νόμιμους επαγγελματίες που εξειδικεύονται στην Φωτογραφία και Κινηματογράφηση Γάμου.

Γιατί να γίνω μέλος;

10 καλοί λόγοι για να γίνει μέλος του «Παπιγιόν» ένας επαγγελματίας:

  1. Γιατί είναι μια ομάδα από επαγγελματίες, όλοι τους με επίσημη έναρξη και βιβλία στην εφορία, που ασπάζονται κοινές πρακτικές.
  2. Γιατί έχουν αποφασίσει ότι θέλουν όλοι μαζί να κάνουν μερικές ουσιαστικές ενέργειες βελτίωσης της εικόνας των φωτογράφων και βιντεογράφων γάμου προς το κοινό.
  3. Γιατί αξιοποιούν τα κοινά τους (νύφες, ζευγάρια κλπ.), και διεξάγουν σε αυτά έρευνες γνώμης και αξιοποιούν τα στοιχεία αυτά στην χάραξη της στρατηγικής τους.
  4. Γιατί παρεμβαίνουν με εστιασμένο τρόπο σε άρθρα που δυσφημίζουν τη φωτογραφία και/ ή τους φωτογράφους-βιντεογράφους γάμου.
  5. Γιατί αποφασίζουν να καλύψουν τα γνωστικά κενά που έχουν ο καθένας, αλληλοβοηθούμενοι, κάνοντας μεταξύ τους συναντήσεις και μικρά workshops εστιασμένα σε τομείς ενδιαφέροντος.
  6. Γιατί έχουν εποικοδομητική άποψη, συγκεντρώνουν και φιλτράρουν προτάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθεί το επίπεδο υπηρεσιών γάμου.
  7. Γιατί αποτελούν μεταξύ τους ένα δίκτυο που αλληλο-συστήνει πελάτες, όταν δεν έχουν τις ημερομηνίες ελεύθερες.
  8. Γιατί προσπαθούν να επιτύχουν καλύτερες τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες, συγκεντρώνοντας ζήτηση (aggregation of demand).
  9. Γιατί σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν φορολογικά και άλλα ζητήματα τους παρέχεται η γνώμη ειδικών (φοροτεχνών κ.λ.π.) συνεργαζόμενων με την Ένωση.
  10. Γιατί είναι μια «παρέα» που λειτουργεί ΘΕΤΙΚΑ αντί να κυνηγάει «ανεμόμυλους» ρίχνοντας τα λάθη σε όλους τους άλλους, εκτός του εαυτού της.

Γιάννης Λάριος, Φωτογράφος Γάμου & Μέλος του «Παπιγιόν»